Ποιοί είμαστε

Επαγελματίες του χώρου με ειδίκευση στα ιδιωτικά έργα

Η εταιρία μας ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση, και κατασκευαστική διαχείριση σύνθετων οικοδομικών έργων. Η εταιρία διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και στοχεύει στην εύρεση, σχεδιασμό και υλοποίηση, της βέλτιστης οικονομοτεχνικής λύσης , που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της .

20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Ο Δόρτης Νικόλαος αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία απέκτησε και MasterinConstructionEconomics & Management στο UniversityCollegeofLondon.
Το κατασκευαστικό “boom” που κράτησε μέχρι το 2008 του έδωσε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με πολύ μεγάλα ιδιωτικά έργα από πολύ μικρή ηλικία. Εν συνεχεία μαζί με τον Άγγελο Κουταλά και τον Πασχαλίδη Κωνσταντίνο ίδρυσε την «ΔΟΜΟΣΤΑΤΙΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ» η οποία ασχολήθηκε με ανέγερση κατοικιών με το σύστημα της αντιπαροχής.
Η επαγγελματική εμπειρία του περιλαμβάνει, πάνω από 100 οικοδομικές άδειες μεγάλων ιδιωτικών έργων,πάνω από 2000 στατικές μελέτες οικοδομικών κτιριακών έργων και πάνω από 200 επιβλέψεις οικοδομικών έργων.

b

Τι λένε οι πελάτες μας?

  • Curabitur quis nisl in leo euismod venenatis eu in diam. Etiam auctor diam pellentesque lectus vehicula mattis. Nulla ac massa at dolor condimentum. Integer rhoncus leo et ipsum vulputate sollicitudin. Sed laoreet neque quis ullamcorper interdum. Sed orci nulla, rhoncus quis nunc ut.

    Alan Steven

    www.company.com

Επικοινωνήστε